Hurrá! Nyaralunk!

Idén Penny és Candy tartott velünk Horvátországba, Rovinjba, szokásos  vipis vakációnkra.

Tenger, napfény, kutyák...kell ennél több? Fantasztikusan éreztük magunkat, de a két vipi-lányt azért  ne nagyon faggassa senki.
Az előző években a "párosok" jobban kiegészítették egymást, az összhang önfelettebb játékot hozott. Most a két kicsit - Bredet és Candyt - nem mertük bevállalni, mert féltettük a mediterrán tájat, a turistákat és az apartmant. Ők olyan önfeledten szórakoznak, hogy a világ összeomlik körülöttük. Ráadásul Pennel és Candyvel idén még van utazási tervünk, ezért gondoltuk, hagy szokják egymást.
Hát.....a két lány, mint tűz és víz! Candy egy energiabomba, szertelen, de még bizonytalan, a külső "konfliktusokra" könnyen besokall. Penkó, az angol lady.....nyugodt, kiegyensúlyozott, viszont ha játszani akar őfelsége - durva, mint egy markotányosnő. Ezzel Candy nem tudott mit kezdeni. Ő szereti gyepálni a kisöccsét, de azt nem bírja, ha őt ledózerolják. A közös hancúrok az első pofonig tartottak, vagy még addig sem, mert Candy elég okos, szeret elébemenni a dolgoknak, ezért már a konfliktus előtt kitért. Közös frizbizés, labdázás sztornó........Penny pedig rangján alulinak érezte, hogy labda után rohangásszon.
OK! Jöjjönek a hosszú tengerparti séták......Penkó úgy vontatta magát, mint egy gurulós lovacska, olyan arckifejezéssel, hogy " jaj, ne már, hogy ti ezt élvezitek, én halálra unom magam "..Candy meg, ha túl nagy volt a felhajtás körülöttünk, úgy húzott hazafelé, behúzott farokkal, mintha bedörzsölték volna paprikával a popsiját.. Az ő pofácskáján : " Mennyünk, már, mennyünk már! A pihe-puha ágyacskámat akarom  MOST!"
Két vipivel egyébként sem könnyű elvegyülni a tömegben, de ez az előre-hátrahúzós koreográfia nagyon látványos.
Egy dologban volt teljes egyetértés köztük, a semmittevésben! Ezt fej fej mellett gyakorolták. Legyen az strand, ágyikó, kocsi.......    .
A másik, hogy ez a két kislány élvezte önfeledten az úszást.


www.katalap.extra.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon